Waar vindt u de tijd?

U bent met hart en ziel ondernemer. Het ondernemen vraagt naast uw gezin en vrienden veel tijd, energie en aandacht. Tegelijkertijd brengen uw onderneming en uw privévermogen veel juridische, fiscale en financiële vragen met zich mee. U weet het, maar u wil vooral bezig zijn met uw onderneming. En niet met de dingen die weliswaar noodzakelijk zijn, maar die u als ballast ervaart.

Waar u behoefte aan heeft is een adviseur die het totaaloverzicht heeft en de druk van alle juridische, fiscale en financiële rompslomp van u wegneemt. Maar dan wel een professioneel en betrokken adviseur.

Succesvolle ondernemers

Janus Estate Planning is deze adviseur. Wij staan succesvolle ondernemers met hun bedrijf bij in de zorg voor hun vermogen. Alle juridische, fiscale en financiële vraagstukken nemen wij uit handen; privé zowel als zakelijk. Wij delen met u de ambitie om uit te blinken. Ieder op zijn eigen terrein. Wij bieden u overzicht, hebben een scherp oog voor juridische en fiscale dwarsverbanden en signaleren vroegtijdig nieuwe ontwikkelingen. Maar belangrijker nog: wij nemen u de zorg uit handen zodat u zich volledig kunt richten op uw gezin en het ondernemen.   

Geruststellen van uw gezin

Als u plotseling wegvalt, weten uw partner en uw kinderen dan wat u allemaal heeft geregeld? Bij wie kunnen ze terecht met al hun vragen; privé en zakelijk. Wie heeft het totale overzicht over uw vermogen, uw huwelijkse voorwaarden en testament, de afspraken die u zakelijk heeft gemaakt, welke maatregelen er op welk moment moeten worden genomen en nog belangrijker in welke volgorde?

Janus Estate Planning adviseert en begeleidt steeds meer succesvolle ondernemers en hun gezin.